У к р а ї н а

Харківська область

КУП’ЯНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС № 2

Куп’янської міської ради

НАКАЗ

01.09.2016 м. Куп‘янськ № __186-о_

Про організацію харчування

учнів 5-9 класів

у 2016/2017 навчальному році

На виконання законів України «Про охорону дитинства», «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про запровадження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2005 № 242/329 «Про порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», з метою забезпечення повноцінного раціонального харчування, запобігання харчових отруєнь та виконання санітарно-гігієнічних правил і норм

НАКАЗУЮ :

1. Організувати харчування учнів 1-9 класів та забезпечити дотримання норм харчування (згідно з додатками 4,6,7,8 до постанови Кабінету міністрів України від 22.11.2004 № 1591).

З 02.09.2016

2. Педагога соціального призначити відповідальною за збір та оформлення відповідної документації пільгового контингенту дітей.

01.09.2016

3. Класним керівникам:

3.1. Організувати гаряче харчування за батьківські кошти учнів 5-9 класів.

Протягом навчального року

3.2. Щомісяця проводити звірку про кількість учнів, що харчувались, з відповідальним працівником їдальні .

3.3. Здійснювати контроль за додержанням дітьми правил особистої гігієни та вживання готових страв.

Постійно

4. Сестрі медичній Куксі Т.В.:

4.1. Здійснювати контроль за якістю продуктів, що надходять до їдальні закладу, та умови їх зберігання.

4.2. Установити контроль за меню – розкладом відповідно до примірного двотижневого меню та картотеки страв з урахування наявності учнів, які потребують дієтичного харчування.

Щоденно

4.3. Контролювати дотримання технології приготування страв та ведення журналу бракеражу готової продукції.

Постійно

4.4. Спільно з черговим адміністратором здійснювати контроль закладки продуктів відповідно до норм, якості та виходу відпущених страв.

Постійно

4.5. Організувати та контролювати виконання призначень із дієтичного харчування учнів.

Постійно

4.6. Здійснювати облік харчових відходів. Проводити бракераж готової продукції та результати фіксувати в спеціальному журналі.

Постійно

4.7. Проводити С-вітамінізацію страв та роботи відповідний запис у журналі обліку норм харчування.

Щоденно

4.8. Проводити санітарно-освітню роботу з працівниками харчоблоку з попередження інфекційних та шкіряних захворювань.

Постійно

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор О.В. Ківшар

З наказом ознайомлені: Т.О. Братушева

А.В. Штефан

Н.М. Корнілова

Т.С. Мороз

О.М. Руденко

І.М. Петренко

Т.В. Кукса
Додаток 1

до наказу по школі

№ 250 від 02.09.2014

Графік

харчування у їдальні Куп'янської ЗОШ І-ІІІ ст. №11

на І семестр 2012/ 2013 н.р.

Час Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця
10.10 2-В 2-В 2-В 2-В 2-В
3-А 3-А 3-А 3-А 3-А
3-Б 3-Б 3-Б 3-Б 3-Б
4-А 4-А 4-А 4-А 4-А
4-Б
11.05 5-11 класи Вільний продаж + Пільговий контингент
12.00 1-А 1-А 1-А 1-А 1-А
1-Б 1-Б 1-Б 1-Б 1-Б
1-В
2-А
2-Б

Директор школи Г.О.Синюшко

З наказом ознайомлена: Н.Г.Заіка

І.А.Задоя

Додаток до наказу

від______ № _____

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.